Κατασκευή Description

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για περισσότερα

Φρένα Μοτοσυκλέτας

Φρένα Μηχανής

Η βελτίωση στα φρένα μοτοσυκλέτας είναι πλέον κάτι που γίνεται συχνά δεδομένου ότι οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί. Εμείς αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε τον αντάπτορα για τη στήριξη της δικής σας δαγκάνας και επίσης κατασκευάζουμε το κέντρο του δίσκου αν αυτό χρειαστεί και σε οποιεσδήποτε διαστάσεις χρειαστεί.


Τιμονόπλακες Μηχανής

Οι τιμονόπλακες μοτοσυκλέτας είναι αυτές που παίζουν μεγάλο ρόλο ως προς τη γεωμετρία της μοτοσικλέτας και τη θέση οδήγησης του αναβάτη.

Εμείς κατασκευάζουμε τιμονόπλακες μηχανής από καινοτόμα υλικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη δίνοντας τη δυνατότητα να διαμορφώσει τη μοτοσυκλέτα του όπως αυτός θέλει και για όποια χρήση επιθυμεί. Έτσι με τις τιμονόπλακες μοτοσυκλέτας πάνω και κάτω έχει τη δυνατότητα ο πελάτης να χρησιμοποιήσει άλλη ανάρτηση άλλο offset και άλλο design.

Οι τιμονόπλακες που κατασκευάζουμε χρησιμοποιούνται σε μηχανές δρόμου stunt dragster Enduro.

Τιμονόπλακες Μοτοσυκλέτας


Γρανάζια Κίνησης Αλυσίδας Μοτοσυκλέτας

Γρανάζια Κίνησης Μηχανής

Κατασκευάζουμε γρανάζια κίνησης μηχανής υψηλών προδιαγραφών για οποιαδήποτε αλυσίδα και σε όσα δόντια επιθυμείτε καλύπτοντας όλα τα μοντέλα της αγοράς.

Η ειδική οδόντωση στα γρανάζια κίνησης που κατασκευάζουμε κάνει τη διαφορά έχοντας χαμηλό βάρος και υψηλή αντοχή, σε πολύ δύσκολες συνθήκες (dragster, stunt riding) αφήνοντας ευχαριστημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.


Λεβιέδες Μηχανής

Η βελτίωση της μοτοσυκλέτας δεν σταματάει μόνο στον κινητήρα την ανάρτηση και τα φρένα της μηχανής.

Πάνω από όλα πρέπει να βολεύει τον αναβάτη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει το μέγιστο τις δυνατότητες του και τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του. Έτσι εμείς κατασκευάζουμε λεβιέδες ταχυτήτων και φρένου καθώς και μασπιέδες ώστε να μπορέσει ο οδηγός να αισθάνεται άνετα και να αποδίδει στα υψηλότερα επίπεδα αυτός και η μοτοσυκλέτα του.

Λεβιέδες & Πατάκια Μοτοσυκλέτας