Κατασκευή Description

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για περισσότερα

Αντάπτορες Αυτοκινήτου

Αντάπτορες Αυτοκινήτου

Οι αντάπτορες μετατροπής καρέ εξυπηρετούν στην αύξηση του μεταξονίου.

Δηλαδή ακριβώς ότι κάνουν και οι προσθήκες τροχών προσθέτοντας τη δυνατότητα να βάλεις ζάντες με διαφορετικό καρέ από το καρέ του αυτοκινήτου σου. Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις πολύ μεγάλη προέκταση για αγωνιστικές χρήσεις όπως drift dragster και off-road.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει αντάπτορες αλλαγής καρέ σε όλα τα μεγέθη και για όποιο καρέ αυτοκινήτου εσείς επιθυμείτε.


Προσθήκες - Αποστάτες Τροχών

Οι προσθήκες – αποστάτες τροχών βελτιώνουν τη γεωμετρία του αυτοκινήτου σε συνδυασμό πάντα μιας ολοκληρωμένης βελτίωσης του αυτοκινήτου.

Εμείς αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε τις δικές προσθήκες – αποστάτες τροχών με κατάλληλες προδιαγραφές υλικών και διαστάσεις για οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Προσθήκες - Αποστάτες Τροχών Αυτοκινήτου


Τροχαλίες Μετάδοσης Κίνησης Αυτοκινήτου

Τροχαλίες Μετάδοσης Κίνησης Αλουμινίου

Με τις τροχαλίες μετάδοσης κίνησης αλουμινίου κερδίζετε βάρος περιστροφής που δεν καταπονεί τα κινούμενα μέρη του μοτέρ επιτρέποντας το μοτέρ του αυτοκινήτου να ανεβάσει στροφές με μεγάλη ευκολία.

Κατασκευάζουμε τροχαλίες μετάδοσης κίνησης αλουμινίου, για όλους τους τύπους λουριών, με οποιοδήποτε offset εσείς επιθυμείτε και για όσα λουριά θέλετε. Δηλαδή διπλή, τριπλή, ή/και τετραπλή.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε γρανάζι στροφάλου εσείς επιθυμείτε 60-2, 30-2 και να το προσαρμόσουμε στην αλουμινένια τροχαλία.


Καμπάνες Δισκόπλακας (Bell)

Οι καμπάνες δισκοπλακας είναι πολύ βασική μετατροπή στο σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου. Εκτός του να ακινητοποιούν ή να επιβραδύνουν το όχημα αναπτύσσουν θερμοκρασίες και αυξάνουν το βάρος στα κινητά μέρη του αυτοκινήτου όπως οι τροχοί.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει τη δική σας καμπάνα δισκόπλακας Bell, είτε πρόκειται για αντικατάσταση, είτε πρόκειται για καινούργια μετατροπή. Οι καμπάνες δισκόπλακας Bell προσφέρουν χαμηλό βάρος χωρίς να επιβαρύνει τα ρουλεμάν του τροχού και ταυτόχρονα μειώνουν τη ροπή στους τροχούς. Επίσης επειδή είναι κατασκευασμένες από ειδικού τύπου αλουμίνιο προσφέρουν γρήγορη και αποτελεσματική ψύξη πριν αυτή μεταφερθεί σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου.

Εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή σας δίνοντας λύση τέλεια εφαρμογή και λειτουργία.

Καμπάνες Δισκόπλακας Αυτοκινήτου


Λεβιέδες Ταχυτήτων - Χειρόφρενου Αυτοκινήτου

Λεβιέδες Ταχυτήτων - Χειρόφρενου

Οι λεβιέδες ταχυτήτων και χειρόφρενου εκτός από το διακοσμητικό στοιχείο που προσφέρουν, ανάλογα με τη χρήση του αυτοκινήτου, προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα.
Έτσι ο οδηγός του αυτοκινήτου αισθάνεται άνετα και αποδίδει στο μέγιστο.

Εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε λεβιέ ταχύτητας ή χειρόφρενου σε όποιο σχέδιο μήκος και διάμετρο επιθυμείτε.