Τρόποι Παραγγελίας

Πολιτική παραγγελίας

Στην TGS Parts η ικανοποίηση των πελατών μας είναι προτεραιότητά μας, και επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας με την αγορά από εμάς είναι απόλυτα θετική και απροβλημάτιστη.

1. Τηλεφωνικά

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να κάνετε μια παραγγελία. Οι εκπρόσωποί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και να σας παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και τις διαθέσιμες επιλογές παράδοσης. Τηλέφωνο παραγγελιών: 6972013304

2. Online

Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και κάντε τις αγορές σας άμεσα από την άνεση του σπιτιού σας. Το διαδικτυακό μας κατάστημα είναι διαθέσιμο 24/7 για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας, με εύκολη περιήγηση και ασφαλείς πληρωμές.

Τύλιγμα Δώρου

Προσφέρουμε επίσης την υπηρεσία τυλίγματος δώρου για τις παραγγελίες σας. Αν θέλετε να προσθέσετε αυτήν την επιλογή, απλά επιλέξτε την κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας ή ενημερώστε μας εγκαίρως μέσω email.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους χρόνους αποστολής ή τις επιλογές τυλίγματος δώρου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.


Επιλέξτε τον τρόπο παραγγελίας που σας ταιριάζει καλύτερα και εμπιστευτείτε μας για μια ευχάριστη και απροβλημάτιστη εμπειρία αγορών!