Πολιτική Ακύρωσης και Επιστροφών

Πολιτική Ακύρωσης – Επιστροφών

Ασφαλής και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας εδώ στο TGS Parts. Για να διασφαλίσουμε ότι κάθε αγορά σας είναι απόλυτα ικανοποιητική, παρέχουμε μια διεξοδική πολιτική ακύρωσης και επιστροφών. Κατανοούμε ότι μπορεί να υπάρξουν στιγμές όπου η αλλαγή σχεδίων είναι αναπόφευκτη, και για αυτό το λόγο επιθυμούμε να σας προσφέρουμε ένα διαφανές και αποτελεσματικό σύστημα ακύρωσης και επιστροφών. Σας παρουσιάζουμε την πολιτική μας παρακάτω για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις για τυχόν ακυρώσεις και επιστροφές.

Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία πριν από την αποστολή των προϊόντων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία.

Επιστροφή Προϊόντων

Αποδεχόμαστε επιστροφές μόνο εάν τα προϊόντα είναι σε αρχική κατάσταση και συσκευασία. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι επιστρέφετε τα προϊόντα μαζί με την αρχική συσκευασία τους εντός 5 ημερών από την ημερομηνία άφιξης. Οι επιστροφές που δεν συμμορφώνονται με αυτήν την πολιτική ενδέχεται να μην γίνουν αποδεκτές ή να χρεώνονται με επιπλέον κόστος.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!