Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τραπεζικό Έμβασμα

  1. Επίλεξε την Τράπεζα: Επίλεξε την τράπεζα στην οποία θα πραγματοποιήσεις την κατάθεση.
  2. Συμπληρώστε τα Στοιχεία Παραγγελίας: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες για την κατάθεση, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού λογαριασμού και των στοιχείων πληρωμής.
  3. Ολοκλήρωσε την Κατάθεση: Κατέθεσε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον λογαριασμό που έχει δοθεί.
  4. Επικοινώνησε μαζί μας: Αφού ολοκληρώσεις την κατάθεση, παρακαλούμε επικοινωνήσεις μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς για να επιβεβαιώσεις την πληρωμή σου.

Σημείωση: Η πληρωμή ΔΕΝ πρέπει να γίνει με τη μορφή εμβάσματος από τρίτη τράπεζα. Σε περίπτωση που επιθυμείς παρόλα αυτά να πραγματοποιήσεις έμβασμα από τρίτη τράπεζα (εκτός Εθνικής), πρέπει να επωμιστείς εξολοκλήρου τα διατραπεζικά έξοδα (προμήθεια) αυτής της συναλλαγής.

Εθνική Τράπεζα: GR0901101450000014500562864
Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΡΑΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Όταν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, θα λάβεις επιβεβαιωτικό email ότι την έχουμε λάβει και θα ξεκινήσουμε σύντομα την επεξεργασία της. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα σε ενημερώσουμε άμεσα μέσω email ή μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο τηλέφωνο που μας έχεις δηλώσει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Είναι απαραίτητο να αποστείλεις το αποδεικτικό πληρωμής στο sales@tgs-parts.gr

Μόλις λάβουμε την επιβεβαίωση της πληρωμής σου, θα αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σου. Παρακαλούμε να σημειώσεις ότι η παραγγελία σου δεν θα αποσταλεί μέχρις ότου λάβουμε την πλήρη πληρωμή.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Πιστωτική κάρτα – Χρεωστική Κάρτα

Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις με την πιστωτική χρεωστική σου κάρτα στο tgs-parts.gr. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σου, το ποσό της χρέωσης θα επιστραφεί άμεσα στη κάρτα σου.

Να ξέρεις ότι: Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τη χρεωστική ή την πιστωτική σου κάρτα στο tgs-parts.gr μπορεί να σου ζητήσουμε να μας τη στείλεις με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της μπροστινής πλευράς και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV.

PAYPAL

Αρκεί μόνο το username και το password σου για να κάνεις τις αγορές σου με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.