Νικόλας Τσιγκουράκος Παναγιώτης Κολλάρος HONDA NSF IMR

Share this post

Motor Festival: Ποιος είπε ότι τα μηχανάκια είναι αλητεία;

Ελάτε αυτό το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο Motor Festival στο ΟΑΚΑ, στο περίπτερο της TGS, να γνωρίσετε από κοντά τους μικρούς πιλότους, Παναγιώτη Κολλάρο 10 ετών και Νικόλα Τσιγκουράκο 9 ετών και αμέσως θα αλλάξετε γνώμη.

Οι μικροί έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα σε πίστες, χώμα και άσφαλτο και αλλάζοντας μηχανάκια όπως και τάξεις στο σχολείο, έρχονται να διδάξουν την ομαδικότητα και την συνεργασία.

Νικόλας Τσιγκουράκος Παναγιώτης Κολλάρος HONDA NSF IMR

Ξεκινώντας από τα 5 τους χρόνια στην παιδική ακαδημία YAMAHA Junior academy, η οποία παρέχει τα πάντα στους μικρούς μας φίλους, όπως πλήρες εξοπλισμό και μοτοσυκλέτα, είναι ότι καλύτερο μπορείς να φανταστείς για την πρώτη επαφή με αυτήν.

Έχοντας από τότε στο πλευρό τους τον Θανάση Χούντρα και τον Γιώργο Σουλιώτη, ο Παναγιώτης Κολλάρος έχει βάλει στο μάτι το Ιταλικό πρωτάθλημα, και αν όλα πάνε καλά από τους χορηγούς τον βλέπουμε σύντομα εκεί, ενώ ο Νικόλας Τσιγκουράκος δηλώνει ότι θα οδηγεί μόνο για διασκέδαση.

Οι μικροί θα είναι στο περίπτερο της TGS μαζί με τα εργαλεία τους HONDA NSF (Παναγιώτης Κολλάρος) και IMR (Νικόλας Τσιγκουράκος).

Δείτε το πρόγραμμα και πληροφορίες για το 18ο Motor Festival.

 

Παναγιώτης Κολλάρος HONDA NSF

Νικόλας Τσιγκουράκος IMR

Νικόλας Τσιγκουράκος HONDA IMR