μικρός νικόλας μηχανή χώμα

Share this post

Ο μικρός Νικόλας στο Engine Power SOS

Μόλις οχτώ χρόνων ο μικρός Νικόλας από τα Καμίνια και ακόμα δεν έχει αποφασίσει με τι όχημα θα κάψει τα περισσότερα οκτάνια στη ζωή του. Έρχεται με τα παιχνίδια του να δοκιμάσει την πίστα και ποιος ξέρει ίσως εκεί του γυαλίσει και κανένα νέο όχημα για δοκιμή.

μικρός νικόλας μηχανή πίστα

μικρός νικόλας πίστα

Ο μικρός Νικόλας θα πάρει μέρος στο Engine Power Scouting Opening Show στα πλαίσια της εκπαίδευσης οδηγικής συμπεριφοράς, αλλά και ανεύρεσης νέων ταλέντων στην πίστα του Sparta Racing Circuit Motul 26-27 Οκτωβρίου στη Σπάρτη.

μικρός νικόλας 4χ4

TGS Parts – Engine Power SOS

Η TGS Parts δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο event θέλοντας να στηρίξει την πόλη που κατάγεται και φυσικά τον μεγάλο στόχο αυτής της εκδήλωσης που δεν είναι άλλος αλλά η ασφαλής οδήγηση και η οδική συμπεριφορά. Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε να οδηγήσουμε και να θαυμάσουμε αγωνιστικά οχήματα όλων των ειδών Καθώς και να αναζητήσουμε νέα ταλέντα που κρύβονται ανάμεσα σας.

Engine Power Scouting Opening Show

Το Engine Power εκπέμπει S.O.S Scouting Opening Show και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εκπέμπει σε άλλη διάσταση…

Η Σπάρτη εκπέμπει S.O.S και ενώνει όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης για ένα σκοπό να μειώσουμε τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους. Ο Μιχαήλ Κοντιζάς (Motor Festival) μαζί με τον Θανάση Λυκούση (Α.Μ.Ο.Σ) και τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο(Λ.Α.Σ) με την υποστήριξη των τοπικών φορέων προετοιμάζουν παρέα να ζωντανέψουν ένα ξεχωριστό, εκπαιδευτικό, θεαματικό, μηχανοκίνητο Σαββατοκύριακο γεμάτο από την ένταση και την δύναμη των 2 & 4 τροχών που θα στολίσουν την Sparta Racing Circuit Motul και θα κερδίσουν τα βλέμματα των επισκεπτών.

Ένα ταξίδι ξεκινάει από το Engine Power, σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να διαδώσει την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να αναδείξει επαγγελματίες αθλητές, ταλαντούχους μικρούς και μεγάλους αφανείς τοπικούς ήρωες που λατρεύουν τον κόσμο της μηχανοκίνησης, ενώ παράλληλα να εκπαιδεύσει, δείξει την σημασία της αθλητικής αγωνιστικής οδήγησης σε ένα ασφαλή χώρο- περιβάλλον, σε μια πίστα μακριά από τους δρόμους και τα τροχαία ατυχήματα.

S.O.S με πρώτο σταθμό στις 26-27 Οκτωβρίου τη Σπάρτη και συγκεκριμένα την πίστα Sparta Racing Circuit Motul!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Engine Power SOS 26-27 Οκτωβρίου στην Σπάρτη.

μικρός νικόλας μηχανή χώμα