Η TGS Parts στις ρίζες της για το Engine Power SOS

Engine Power Scouting Opening Show

Η TGS Parts στις ρίζες της για το Engine Power SOS

Η TGS Parts δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο event θέλοντας να στηρίξει την πόλη που κατάγεται και φυσικά τον μεγάλο στόχο αυτής της εκδήλωσης που δεν είναι άλλος αλλά η ασφαλής οδήγηση και η οδική συμπεριφορά. Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε να οδηγήσουμε και να θαυμάσουμε αγωνιστικά οχήματα όλων των ειδών Καθώς και να αναζητήσουμε νέα ταλέντα που κρύβονται ανάμεσα σας.

Engine Power Scouting Opening Show

Το Engine Power εκπέμπει S.O.S Scouting Opening Show και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εκπέμπει σε άλλη διάσταση…

Η Σπάρτη εκπέμπει S.O.S και ενώνει όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης για ένα σκοπό να μειώσουμε τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους. Ο Μιχαήλ Κοντιζάς (Motor Festival) μαζί με τον Θανάση Λυκούση (Α.Μ.Ο.Σ) και τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο(Λ.Α.Σ) με την υποστήριξη των τοπικών φορέων προετοιμάζουν παρέα να ζωντανέψουν ένα ξεχωριστό, εκπαιδευτικό, θεαματικό, μηχανοκίνητο Σαββατοκύριακο γεμάτο από την ένταση και την δύναμη των 2 & 4 τροχών που θα στολίσουν την Sparta Racing Circuit Motul και θα κερδίσουν τα βλέμματα των επισκεπτών.

Ένα ταξίδι ξεκινάει από το Engine Power, σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να διαδώσει την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να αναδείξει επαγγελματίες αθλητές, ταλαντούχους μικρούς και μεγάλους αφανείς τοπικούς ήρωες που λατρεύουν τον κόσμο της μηχανοκίνησης, ενώ παράλληλα να εκπαιδεύσει, δείξει την σημασία της αθλητικής αγωνιστικής οδήγησης σε ένα ασφαλή χώρο- περιβάλλον, σε μια πίστα μακριά από τους δρόμους και τα τροχαία ατυχήματα.

S.O.S με πρώτο σταθμό στις 26-27 Οκτωβρίου τη Σπάρτη και συγκεκριμένα την πίστα Sparta Racing Circuit Motul!

Στα πλαίσια αυτού του διημέρου θα διεξαχθούν:

 1. Test Drive – Νέα μοντέλα
 2. Θεωρία Ασφαλής οδήγησης – Μέτρα ασφάλειας
 3. Εκπαίδευση οδηγικής συμπεριφοράς (πρακτική)
 4. Εκπαίδευση αγωνιστικής οδηγικής συμπεριφοράς (θεωρία- πρακτική)
 5. Εμπειρία συνοδήγησης με επαγγελματίες οδηγούς
 6. Διάσημοι Επαγγελματίες αθλητές από όλους τους χώρους (Drift, Motard, Drag, Rally, Kart, enduro, motocross,ταχύτητα, moto mini gp κ.α.)
 7. Αναμνηστικά μετάλλια στους συμμετέχοντες και δώρα
 8. Τηλεοπτική προβολή οδηγών στην εκπομπή Engine Power σε πανελλαδική εμβέλεια.
 9. Παρουσίαση οδηγών στο site www.enginepower.gr & Social Media
 10. Τιμητικές βραβεύσεις εκπροσώπων αθλητικών λεσχών της Σπάρτης Α.Μ.Ο.Σ. & Λ.Α.Σ.
 11. Bootcamp για την εύρεση νέων ταλαντούχων οδηγών.
 12. Auto & Moto Show από επαγγελματίες οδηγούς

Engine Power SOS

Engine Power SOS –  Στόχοι

Ο στόχος μέσα από Engine Power Scouting Opening Show σε συνεργασία με τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους και φορείς είναι:

 • Να ενώσουμε συσπειρώσουμε τον κόσμο της μηχανοκίνησης και να φέρουμε νέο κόσμο να καταλάβει και να νιώσει την αξία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην ζωή μας.
 • Η ανάδειξη των αθλητικών δράσεων και γιατί όχι το Engine Power Scouting Opening Show να γίνει μια βάση εκκίνησης, ένα νέο ξεκίνημα για κάποια αθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 • Τέλος και το πιο σημαντικό να συμμετέχουμε στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και να φέρουμε γονείς με τα παιδιά τους κοντά στην πίστα – ασφαλή περιβάλλον ώστε να αποκτήσουν εμπειρία από την αθλητική αγωνιστική οδήγηση. Το χόμπι για την μηχανοκίνηση πρέπει να μείνει ως πηγή διασκέδασης και όχι ως μέσο κινδύνου! Μονόδρομος για να είσαι ασφαλής…

Engine Power SOS – Πληροφορίες

Το κόστος για την συμμετοχή των οδηγών και μόνο θα είναι 5€ για τις δυο μέρες.

Οι συμμετοχές θα ελεγχθούν στην διάρκεια του διημέρου από τους ανθρώπους της διοργάνωσης και υπάρχει πιθανότητα σε αρχάριους οδηγούς να μείνει η συμμετοχή τους μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και επίπεδο συνοδήγησης.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι 3€/μέρα ή ως την έξοδο τους.

Engine Power SOS – Χάρτης

Share this post