Περίπτερο TGS Parts Motor Festival

Share this post

Η TGS Parts στο 20ο Motor Festival

Η TGS για άλλη μια χρονιά θα βρίσκεται στο Motor Festival στην διοργάνωση που ενώνει αθλητές, επαγγελματίες, χομπίστες και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Ολυμπιακό Στάδιο από 7 έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα για το 20ο Motor Festival.

Φέτος η TGS βρίσκεται δίπλα στους νέους όπου και στηρίζει την προσπάθεια τους.

Στο περίπτερό της θα φιλοξενεί το πολυβραβευμένο μονοθέσιο ORCA της POSEIDON TEAM για να το γνωρίσετε από κοντά.

ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η Poseidon είναι μια φοιτητική, ερευνητική ομάδα οπού αποτελείται κυρίως από προπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Τα μέλη της μελετούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν πρωτότυπα μονοθέσια οχήματα.

ORCA Poseidon Team

Η Poseidon συμμετέχει σε κορυφαίους διαγωνισμούς όπως ο SHELL ECO-MARATHON καθώς και στον απαιτητικό διαγωνισμό του Formula Student. Βασικό μέλημα της, είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας μέσα από την ανάπτυξη των μονοθεσίων μας.

Επίσης στο περίπτερό μας θα μπορέσετε να γνωρίσετε και τον μικρό Παναγιώτη Κολλάρο ο οποίος το 2022 εκπροσώπησε τα Ελληνικά χρώματα στο Ιταλικό πρωτάθλημα ταχύτητας CIV Junior στην κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με μοτοσυκλέτες Ohvale 110cc, στην οποία αγωνίστηκαν παιδιά ηλικίας 9-12 χρόνων, τα οποία δεν είχαν αγωνιστική εμπειρία.

 

Πάνος Κολλάρος

Κατάφερε στην 1η του κιόλας χρονιά σε 3 διπλούς αγώνες σε πίστες που δεν τις γνώριζε να κατακτήσει 3 βάθρα (δύο 1ες και μία 3η θέση) τερματίζοντας τελικά το πρωτάθλημα στην 4η θέση.

 

Παναγιώτης Κολλάρος Trofeo Prime Pieghe

Σας περιμένουμε!

Ιστοσελίδα Motor Festival: https://motorfestival.gr/

Instagram Poseidon Team: https://www.instagram.com/poseidonteam_/

Instagram Παναγιώτης Κολλάρος: https://www.instagram.com/panagiotiskollaros_10/