19ο Motor Festival

Share this post

19ο Motor Festival 17 – 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ – One is a king

Η TGS Parts πάει Ο.Α.Κ.Α. 17 – 19 Σεπτεμβρίου για να στηρίξει το Motor Festival.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να ζήσουμε την απογείωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα!

Από τις 17 έως τις 19 Σεπτέμβρη, στο Ολυμπιακό Στάδιο, δίνουμε ξανά ραντεβού με την ιστορία σε μια συνάντηση-γιορτή, όπου θα ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο, κάθε φαντασία και θα οδηγήσουμε τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό στη θέση που του αξίζει.

19ο Motor Festival

Το 19ο Motor Festival, η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, προετοιμάζεται για την πιο φαντασμαγορική παράσταση.

Οι τέσσερις διαφορετικές αρένες του ΟΑΚΑ θα συγκεντρώσουν και θα ενώσουν όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης, σε μια απόλυτη περιπέτεια δράσης, σε μια… εκρηκτική παράσταση που θα αποτελέσει πόλο έλξης των φίλων της μηχανοκίνησης και όχι μόνο!

Ας σκεφτούμε την ιδέα μιας τετραπλής αρένας δράσης, με ψηφιακές γιγαντο-οθόνες, ειδικά LED Effect και Show που θα ανεβάσουν το επίπεδο του θεάματος σε άλλη διάσταση. Να σκεφτούν όλοι πώς θα είναι να μπαίνουν σ’ ένα μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, όπου θα ζουν από κοντά πολλές διαφορετικές μηχανοκίνητες παραστάσεις, σε μια διοργάνωση γιορτή για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, σε ένα ακόμη αξεπέραστο Motor Festival.

Το μεγάλο στοίχημα αυτή την φορά είναι πως για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά θα συνδιοργανωθεί ένα BAZAAR FESTIVAL νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και επαγγελματικών οχημάτων.

Στο Bazaar Festival οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πραγματικές ευκαιρίες σε όλες τις κατηγορίες και να διαλέξουν το αυτοκίνητο τη μοτοσικλέτα ή το επαγγελματικό τους όχημα που τους ενδιαφέρει και γιατί όχι να το δοκιμάσουν. Μία διαμορφωμένη αρένα που θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το 19th Motor Festival θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών να κάνουν test drive και test ride.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος έμποροι, κάθετα συγκροτήματα αντιπροσωπειών αυτοκινήτων- μοτοσυκλετών και ανεξάρτητοι εισαγωγείς που διαθέτουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μοτοσικλέτες και επαγγελματικά οχήματα σε ειδικές τιμές, με εγγύηση και ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης.

Η TGS Parts δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ώρες Λειτουργίας Motor Festival

Παρασκευή 17:30 – 23:00
Σάββατο 11:00 – 23:00
Κυριακή 11:00 – 22:00

Τιμή εισόδου Motor Festival και Bazaar Festival

Κανονικό 10€
Δωρεάν ως 3 ετών
Παιδικό έως 10ετών 8€
Άνεργοι / Πολύτεκνοι 8€
ΑΜΕΑ Ελεύθερη είσοδος

Οι θεατές και οι εκθέτες πρέπει να έχουν

Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό νόσησης 6μηνου ή με Rapid test.
Οι ανήλικοι 12-17 ετών προσκομίζουν PCR test ή rapid test.
Οι ανήλικοι έως 12 ετών με αρνητικό σελφ-τεστ.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής.

19ο Motor Festival αφίσα